Hasiera Doktoretza Eskola Doktoretza-programak Doktoretza Nekazaritzako Elikagaietan Irakasleak eta ikerketa-ildoak Nora joan ... Eskola Nor garen Nola egiten dugun Doktoretza-programak Doktoretza Nekazaritzako Elikagaietan Doktoretza Ingurumen Agrobiologian Doktoretza Bioteknologian Doktoretza Osasun Zientzietan Doktoretza Industria Zientzietan eta Teknologietan Doktoretza Zuzenbide Pribatuan Doktoretza Ekonomian, Enpresan eta Zuzenbidean Doktoretza Ekonomian, Antolaketan eta Kudeaketan Doktoretza Giza eta Gizarte Zientzietan Doktoretza Matematikan eta Estatistikan Doktoretza Ondarean, Gizarteetan eta Mugaguneetan Doktoretza Kimika Sintetikoan eta Industrialean Doktoretza Osasun Globalean: Faktore erabakigarriak eta Giza Osasunaren, Animalien Osasunaren eta Ingurumenaren Osasunaren interakzioa Doktoretza Nekazaritzako Elikagaien Produkziorako eta Kalitaterako Sistema Efizienteetan Doktoretza Komunikazioetako, Bioingeniaritzako eta Energia Berriztagarrietako Teknologietan Doktoretza Gizarte Lanean Doktoretza-prozesua Onarpena eta matrikula Doktoretza-modalitateak Ikerketa-plana eta prestakuntza-plana Aldaketak Doktoretza-tesiaren gordailua eta defentsa Albisteak Postontzia Doktoretza Nekazaritzako Elikagaietan Onarpena eta matrikula Onarpena eta matrikula Egin ezazu doktoretza nekazaritzako elikagaien arloan, eta lor ezazu ikerketako prestakuntza aurreratua elikagaien teknologiarekin, nekazaritzarekin, nekazaritzako elikagaien industriarekin, ingurumenaren kalitatearekin, nekazaritza-sistemekin eta abarrekin lotutako sektore estrategiko horretan. Jakintza arloan: Ingeniaritza eta Arkitektura Ikaspostuak: 9 Programaren koordinatzailea: María Paloma Vírseda Chamorro Irakasleak eta ikerketa-ildoak Doktoretza-programari buruzko informazio gehiago Aurkezpena Programaren kalitatea eta adierazleak Irakasleak eta ikerketa-ildoak Aldaketak Batzorde akademikoa Araudia Informazio akademikoa 1. lerroa. Landa Ingurunearen Ingeniaritza Mekanizazioa, sentsoreak eta automatismoak nekazaritzako elikagaien sektorean Arazuri Garín, Silvia Jarén Ceballos, María del Carmen López Maestresalas, Ainara NIRS teknologiaren aplikazioa (espektroskopia hurbileko infragorrian) nekazaritzako elikagaien sektorean Arazuri Garín, Silvia Jarén Ceballos, María del Carmen López Maestresalas, Ainara Propietate mekanikoen eta optikoen ebaluazioa Arazuri Garín, Silvia Jarén Ceballos, María del Carmen López Maestresalas, Ainara Lurzoruko materia organikoaren dinamika eta egonkortze prozesua nekazaritzako sistemetan Virto Quecedo, Iñigo Abdon Enrique Martín, Alberto Agustín De Soto García, Isabel Sonsoles Lurzoruaren kalitatea kontserbazioko nekazaritzan, erabilpen agroekologikoan eta ekoizpen jasangarriko beste sistema batzuetan Virto Quecedo, Iñigo Abdon Enrique Martín, Alberto Agustín De Soto García, Isabel Sonsoles Lurzoruak ebaluatzeko ereduak: nekazaritzako eta basogintzako erabilerak eta ingurumen auditoretzak Virto Quecedo, Iñigo Abdon Enrique Martín, Alberto Agustín De Soto García, Isabel Sonsoles Lurzoruaren kalitatea eta karbonoaren zikloa lurzoru ureztatuetan Virto Quecedo, Iñigo Abdon Enrique Martín, Alberto Agustín De Soto García, Isabel Sonsoles Lurzoruaren erabilpen jasangarria hondakinen kudeaketan eta nekazaritzako elikagaien industrien hondakin urak Virto Quecedo, Iñigo Abdon Enrique Martín, Alberto Agustín De Soto García, Isabel Sonsoles 2. lerroa. Elikagaien Prozesu eta Produktuen Berrikuntza Elikagaien produktu eta prozesu jasangarrien hobekuntza Angós Iturgaiz, Ignacio Arroqui Vidaurreta, Cristina Barba González-Albo, Carmen Fernández Pan, Idoya Horvitz Szoichet, Sandra Maté Caballero, Juan Ignacio Vírseda Chamorro, Paloma Teknologia berrien erabilera elikagaiak eraldatzeko eta kontserbatzeko Angós Iturgaiz, Ignacio Arroqui Vidaurreta, Cristina Barba González-Albo, Carmen Fernández Pan, Idoya Horvitz Szoichet, Sandra Maté Caballero, Juan Ignacio Vírseda Chamorro, Paloma Nekazaritzako elikagaien produktu berri, osasungarri eta jasangarrien garapena Angós Iturgaiz, Ignacio Arroqui Vidaurreta, Cristina Barba González-Albo, Carmen Fernández Pan, Idoya Horvitz Szoichet, Sandra Maté Caballero, Juan Ignacio Vírseda Chamorro, Paloma Elikagaien aplikazioetarako ontzi, film eta estaldura jangarrien garapena Angós Iturgaiz, Ignacio Arroqui Vidaurreta, Cristina Barba González-Albo, Carmen Fernández Pan, Idoya Horvitz Szoichet, Sandra Maté Caballero, Juan Ignacio Vírseda Chamorro, Paloma Teknologia aurreratuak erabiliz landare jatorriko produktu freskoak kontserbatzeko teknologiak Angós Iturgaiz, Ignacio Arroqui Vidaurreta, Cristina Barba González-Albo, Carmen Fernández Pan, Idoya Horvitz Szoichet, Sandra Maté Caballero, Juan Ignacio Vírseda Chamorro, Paloma Gastronomia, kalitatea eta jasangarritasuna Angós Iturgaiz, Ignacio Arroqui Vidaurreta, Cristina Barba González-Albo, Carmen Fernández Pan, Idoya Horvitz Szoichet, Sandra Maté Caballero, Juan Ignacio Vírseda Chamorro, Paloma Landare jatorriko elikagaien kalitatea eta teknologia Angós Iturgaiz, Ignacio Arroqui Vidaurreta, Cristina Barba González-Albo, Carmen Fernández Pan, Idoya Horvitz Szoichet, Sandra Maté Caballero, Juan Ignacio Vírseda Chamorro, Paloma Animalia jatorriko elikagaien kalitatea eta teknologia Sarriés Martínez, Victoria Elikagaien produktu eta prozesu jasangarrien hobekuntza Cantalejo Díez, Maria Jesus Nekazaritzako elikagaien produktu berri, osasungarri eta jasangarrien garapena Cantalejo Díez, Maria Jesus 3. lerroa. Elikagaiak: Kalitatea, Jasangarritasuna eta Osasuna Elikagaien produktu eta azpiproduktuen konposatu antioxidatzaileak eta bioaktiboak Arozarena Martinicorena, Iñigo Fernández García, Teresa Iturmendi Vizcay, Nerea Marín Arroyo, M. Remedios Navarro Huidobro, Montserrat Substantzia polifenolikoen mikroenkapsulazioa Arozarena Martinicorena, Iñigo Fernández García, Teresa Iturmendi Vizcay, Nerea Marín Arroyo, M. Remedios Navarro Huidobro, Montserrat Ardogintzarako eta ardo ekologikoak egiteko teknologien hobekuntza Arozarena Martinicorena, Iñigo Fernández García, Teresa Iturmendi Vizcay, Nerea Marín Arroyo, M. Remedios Navarro Huidobro, Montserrat Elikagaien kalitate fisiko-kimikoaren eta sentsorialaren karakterizazioa eta hobekuntza Arozarena Martinicorena, Iñigo Fernández García, Teresa Iturmendi Vizcay, Nerea Marín Arroyo, M. Remedios Navarro Huidobro, Montserrat Elikagaien propietate fisikoak Arozarena Martinicorena, Iñigo Fernández García, Teresa Iturmendi Vizcay, Nerea Marín Arroyo, M. Remedios Navarro Huidobro, Montserrat Elikagaien azterketa sentsoriala Ebaluazio sentsorialerako metodo berrien garapena eta aplikazioa Arozarena Martinicorena, Iñigo Fernández García, Teresa Iturmendi Vizcay, Nerea Marín Arroyo, M. Remedios Navarro Huidobro, Montserrat Konposatu bioaktiboen erauzketa, tratamendua eta ondorioak Arozarena Martinicorena, Iñigo Fernández García, Teresa Iturmendi Vizcay, Nerea Marín Arroyo, M. Remedios Navarro Huidobro, Montserrat Haragiaren ezaugarri intrintseko eta estrintsekoen eragina kontsumitzailearen portaeran Beriain Apesteguía, María José Ibáñez Moya, Francisco Insausti Barrenetxea, Miren Kizkitza Murillo Arbizu, María Teresa Villaño Valencia, Deborah Haragiaren eta haren eratorrien kalitatearen ebaluazioa teknika instrumental eta sentsorialen bidez Beriain Apesteguía, María José Ibáñez Moya, Francisco Insausti Barrenetxea, Miren Kizkitza Murillo Arbizu, María Teresa Villaño Valencia, Deborah Konposatu bioaktibo ugariko elikagaien ondorio biologikoen ebaluazioa Beriain Apesteguía, María José Ibáñez Moya, Francisco Insausti Barrenetxea, Miren Kizkitza Murillo Arbizu, María Teresa Villaño Valencia, Deborah Analisi sentsoriala elikagaietan: ebaluazio sentsorialerako metodo berrien garapena eta aplikazioa Beriain Apesteguía, María José Ibáñez Moya, Francisco Insausti Barrenetxea, Miren Kizkitza Murillo Arbizu, María Teresa Villaño Valencia, Deborah Behar bereziak dituzten populazioetarako elikagaien garapena Beriain Apesteguía, María José Ibáñez Moya, Francisco Insausti Barrenetxea, Miren Kizkitza Murillo Arbizu, María Teresa Villaño Valencia, Deborah Elikadura eta osasuna Beriain Apesteguía, María José Ibáñez Moya, Francisco Insausti Barrenetxea, Miren Kizkitza Murillo Arbizu, María Teresa Villaño Valencia, Deborah Haragi-produktu osasungarri eta berrien garapena Beriain Apesteguía, María José Ibáñez Moya, Francisco Insausti Barrenetxea, Miren Kizkitza Murillo Arbizu, María Teresa Villaño Valencia, Deborah Ekoizpen Zientifikoaren Ataria Ekoizpen Zientifikoaren Ataria
Irakasleak eta ikerketa-ildoak Doktoretza-programari buruzko informazio gehiago Aurkezpena Programaren kalitatea eta adierazleak Irakasleak eta ikerketa-ildoak Aldaketak Batzorde akademikoa Araudia Informazio akademikoa 1. lerroa. Landa Ingurunearen Ingeniaritza Mekanizazioa, sentsoreak eta automatismoak nekazaritzako elikagaien sektorean Arazuri Garín, Silvia Jarén Ceballos, María del Carmen López Maestresalas, Ainara NIRS teknologiaren aplikazioa (espektroskopia hurbileko infragorrian) nekazaritzako elikagaien sektorean Arazuri Garín, Silvia Jarén Ceballos, María del Carmen López Maestresalas, Ainara Propietate mekanikoen eta optikoen ebaluazioa Arazuri Garín, Silvia Jarén Ceballos, María del Carmen López Maestresalas, Ainara Lurzoruko materia organikoaren dinamika eta egonkortze prozesua nekazaritzako sistemetan Virto Quecedo, Iñigo Abdon Enrique Martín, Alberto Agustín De Soto García, Isabel Sonsoles Lurzoruaren kalitatea kontserbazioko nekazaritzan, erabilpen agroekologikoan eta ekoizpen jasangarriko beste sistema batzuetan Virto Quecedo, Iñigo Abdon Enrique Martín, Alberto Agustín De Soto García, Isabel Sonsoles Lurzoruak ebaluatzeko ereduak: nekazaritzako eta basogintzako erabilerak eta ingurumen auditoretzak Virto Quecedo, Iñigo Abdon Enrique Martín, Alberto Agustín De Soto García, Isabel Sonsoles Lurzoruaren kalitatea eta karbonoaren zikloa lurzoru ureztatuetan Virto Quecedo, Iñigo Abdon Enrique Martín, Alberto Agustín De Soto García, Isabel Sonsoles Lurzoruaren erabilpen jasangarria hondakinen kudeaketan eta nekazaritzako elikagaien industrien hondakin urak Virto Quecedo, Iñigo Abdon Enrique Martín, Alberto Agustín De Soto García, Isabel Sonsoles 2. lerroa. Elikagaien Prozesu eta Produktuen Berrikuntza Elikagaien produktu eta prozesu jasangarrien hobekuntza Angós Iturgaiz, Ignacio Arroqui Vidaurreta, Cristina Barba González-Albo, Carmen Fernández Pan, Idoya Horvitz Szoichet, Sandra Maté Caballero, Juan Ignacio Vírseda Chamorro, Paloma Teknologia berrien erabilera elikagaiak eraldatzeko eta kontserbatzeko Angós Iturgaiz, Ignacio Arroqui Vidaurreta, Cristina Barba González-Albo, Carmen Fernández Pan, Idoya Horvitz Szoichet, Sandra Maté Caballero, Juan Ignacio Vírseda Chamorro, Paloma Nekazaritzako elikagaien produktu berri, osasungarri eta jasangarrien garapena Angós Iturgaiz, Ignacio Arroqui Vidaurreta, Cristina Barba González-Albo, Carmen Fernández Pan, Idoya Horvitz Szoichet, Sandra Maté Caballero, Juan Ignacio Vírseda Chamorro, Paloma Elikagaien aplikazioetarako ontzi, film eta estaldura jangarrien garapena Angós Iturgaiz, Ignacio Arroqui Vidaurreta, Cristina Barba González-Albo, Carmen Fernández Pan, Idoya Horvitz Szoichet, Sandra Maté Caballero, Juan Ignacio Vírseda Chamorro, Paloma Teknologia aurreratuak erabiliz landare jatorriko produktu freskoak kontserbatzeko teknologiak Angós Iturgaiz, Ignacio Arroqui Vidaurreta, Cristina Barba González-Albo, Carmen Fernández Pan, Idoya Horvitz Szoichet, Sandra Maté Caballero, Juan Ignacio Vírseda Chamorro, Paloma Gastronomia, kalitatea eta jasangarritasuna Angós Iturgaiz, Ignacio Arroqui Vidaurreta, Cristina Barba González-Albo, Carmen Fernández Pan, Idoya Horvitz Szoichet, Sandra Maté Caballero, Juan Ignacio Vírseda Chamorro, Paloma Landare jatorriko elikagaien kalitatea eta teknologia Angós Iturgaiz, Ignacio Arroqui Vidaurreta, Cristina Barba González-Albo, Carmen Fernández Pan, Idoya Horvitz Szoichet, Sandra Maté Caballero, Juan Ignacio Vírseda Chamorro, Paloma Animalia jatorriko elikagaien kalitatea eta teknologia Sarriés Martínez, Victoria Elikagaien produktu eta prozesu jasangarrien hobekuntza Cantalejo Díez, Maria Jesus Nekazaritzako elikagaien produktu berri, osasungarri eta jasangarrien garapena Cantalejo Díez, Maria Jesus 3. lerroa. Elikagaiak: Kalitatea, Jasangarritasuna eta Osasuna Elikagaien produktu eta azpiproduktuen konposatu antioxidatzaileak eta bioaktiboak Arozarena Martinicorena, Iñigo Fernández García, Teresa Iturmendi Vizcay, Nerea Marín Arroyo, M. Remedios Navarro Huidobro, Montserrat Substantzia polifenolikoen mikroenkapsulazioa Arozarena Martinicorena, Iñigo Fernández García, Teresa Iturmendi Vizcay, Nerea Marín Arroyo, M. Remedios Navarro Huidobro, Montserrat Ardogintzarako eta ardo ekologikoak egiteko teknologien hobekuntza Arozarena Martinicorena, Iñigo Fernández García, Teresa Iturmendi Vizcay, Nerea Marín Arroyo, M. Remedios Navarro Huidobro, Montserrat Elikagaien kalitate fisiko-kimikoaren eta sentsorialaren karakterizazioa eta hobekuntza Arozarena Martinicorena, Iñigo Fernández García, Teresa Iturmendi Vizcay, Nerea Marín Arroyo, M. Remedios Navarro Huidobro, Montserrat Elikagaien propietate fisikoak Arozarena Martinicorena, Iñigo Fernández García, Teresa Iturmendi Vizcay, Nerea Marín Arroyo, M. Remedios Navarro Huidobro, Montserrat Elikagaien azterketa sentsoriala Ebaluazio sentsorialerako metodo berrien garapena eta aplikazioa Arozarena Martinicorena, Iñigo Fernández García, Teresa Iturmendi Vizcay, Nerea Marín Arroyo, M. Remedios Navarro Huidobro, Montserrat Konposatu bioaktiboen erauzketa, tratamendua eta ondorioak Arozarena Martinicorena, Iñigo Fernández García, Teresa Iturmendi Vizcay, Nerea Marín Arroyo, M. Remedios Navarro Huidobro, Montserrat Haragiaren ezaugarri intrintseko eta estrintsekoen eragina kontsumitzailearen portaeran Beriain Apesteguía, María José Ibáñez Moya, Francisco Insausti Barrenetxea, Miren Kizkitza Murillo Arbizu, María Teresa Villaño Valencia, Deborah Haragiaren eta haren eratorrien kalitatearen ebaluazioa teknika instrumental eta sentsorialen bidez Beriain Apesteguía, María José Ibáñez Moya, Francisco Insausti Barrenetxea, Miren Kizkitza Murillo Arbizu, María Teresa Villaño Valencia, Deborah Konposatu bioaktibo ugariko elikagaien ondorio biologikoen ebaluazioa Beriain Apesteguía, María José Ibáñez Moya, Francisco Insausti Barrenetxea, Miren Kizkitza Murillo Arbizu, María Teresa Villaño Valencia, Deborah Analisi sentsoriala elikagaietan: ebaluazio sentsorialerako metodo berrien garapena eta aplikazioa Beriain Apesteguía, María José Ibáñez Moya, Francisco Insausti Barrenetxea, Miren Kizkitza Murillo Arbizu, María Teresa Villaño Valencia, Deborah Behar bereziak dituzten populazioetarako elikagaien garapena Beriain Apesteguía, María José Ibáñez Moya, Francisco Insausti Barrenetxea, Miren Kizkitza Murillo Arbizu, María Teresa Villaño Valencia, Deborah Elikadura eta osasuna Beriain Apesteguía, María José Ibáñez Moya, Francisco Insausti Barrenetxea, Miren Kizkitza Murillo Arbizu, María Teresa Villaño Valencia, Deborah Haragi-produktu osasungarri eta berrien garapena Beriain Apesteguía, María José Ibáñez Moya, Francisco Insausti Barrenetxea, Miren Kizkitza Murillo Arbizu, María Teresa Villaño Valencia, Deborah Ekoizpen Zientifikoaren Ataria Ekoizpen Zientifikoaren Ataria