Irakasgaiak eta irakasleak
Planaren kodea: 7509 - Oinarrizko eta Nahitaezko irakasgaien zerrenda - (2024/2025)
Zure tutoreari buruzko informazio pertsonalizatua
Egin klik hemen ✔ irakasgai bakoitzari buruzko informazio zehatza lortzeko
Aldia | Kodea | Irakasgaia | ECTS | GAZ | EUS | ING |
---|---|---|---|---|---|---|
1º S | 750901 | JASANGARRITASUNA ELIKATZE KATEAN | 3 | ✔ | ||
1º S | 750902 | PRODUKTUEN ETA PROZESU JASANGARRIEN DISEINUA | 3 | ✔ | ||
1º S | 750903 | I+G+Bko PROIEKTUEN DISEINUA, ANALISIA ETA KOMUNIKAZIOA | 3 | ✔ | ||
1º S | 750904 | ESPERIMENTUEN DISEINUA, TEKNIKA ESTATISTIKOAK ETA OPTIMIZAZIOA | 6 | ✔ | ||
1º S | 750905 | ELIKAGAIAK EZAUGARRITZEKO TEKNIKA AURRERATUAK I | 3 | ✔ | ||
1º S | 750906 | ELIKAGAIAK EZAUGARRITZEKO TEKNIKA AURRERATUAK II | 3 | ✔ | ||
1º S | 750907 | TEKNIKA SENTSORIAL AURRERATUAK | 3 | ✔ | ||
1º S | 750908 | Elikagaien kalitate mikrobiologikoa eta bizitza baliagarria | 3 | ✔ | ||
1º S | 750909 | ELIKAGAIEN BERRIKUNTZARAKO APLIKAZIO BIOTEKNOLOGIKOAK | 3 | ✔ | ||
2º S | 750910 | ELIKAGAIEN DISEINU ETA FORMULAZIORAKO BERRIKUNTZA TEKNOLOGIKOA | 6 | ✔ | ||
2º S | 750911 | ELIKAGAIENTZAKO ONTZI JASANGARRIAK | 3 | ✔ | ||
2º S | 750912 | AZPIPRODUKTUEN BALORAZIOA | 3 | ✔ | ||
2º S | 750913 | PROZESUEN ERAGINKORTASUNA ELIKAGAIEN INDUSTRIAN | 3 | ✔ | ||
2º S | 750914 | ZUZENDARITZA ESTRATEGIKOA ELIKAGAIEN INDUSTRIAN | 3 | ✔ | ||
2º S | 750915 | Jasangarritasuna Gaur | 3 | ✔ | ||
2º S | 750916 | Dieta Osasuntsu Jasangarriak | 3 | ✔ | ||
2º S | 750917 | Elikagaien Jasangarritasunerako Erronkak | 6 | ✔ |
Aldia | Kodea | Irakasgaia | ECTS | GAZ | EUS | ING |
---|---|---|---|---|---|---|
1º S | 750990 | Master Amaierako Lana | 18 | ✔ |
Aukerako irakasgaien zerrenda
Egin klik hemen ✔ irakasgai bakoitzari buruzko informazio zehatza lortzeko
Ikasturtea | Aldia | Kodea | Irakasgaia | ECTS | GAZ | EUS | ING |
---|---|---|---|---|---|---|---|
2 | 1º S | 750918 | Ikerketarako Hasiera | 12 | ✔ | ||
2 | 1º S | 750919 | PRAKTIKAK ENPRESETAN | 12 | ✔ |