Irakasgaiak eta irakasleak
.
Planaren kodea: 7502 - Oinarrizko eta Nahitaezko irakasgaien zerrenda - (2024/2025)
Zure tutoreari buruzko informazio pertsonalizatua
Egin klik hemen ✔ irakasgai bakoitzari buruzko informazio zehatza lortzeko
Aldia | Kodea | Irakasgaia | ECTS | GAZ | EUS | ING |
---|---|---|---|---|---|---|
Anual | 750290 | Master amaierako lana | 15 | ✔ | ||
1º S | 750211 | Mahastiaren lanketa eta babesa | 3 | ✔ | ||
1º S | 750212 | Zuzendaritza eta plangintza estrategikoa ardogintzaren sektorean | 3 | ✔ | ||
1º S | 750213 | Diseinu esperimentala eta datu sentsorialen tratamendu estatistikoa | 3 | ✔ | ||
1º S | 750214 | Ardo-dastaketaren oinarri metodologikoak eta produkzio metodoen sailkapen sentsoriala | 3 | ✔ | ||
1º S | 750217 | Enologiaren inpaktu sentsorialak | 3 | ✔ | ||
2º S | 750215 | Mahastizaintzak ardoaren ezaugarri sentsorialetan duen eragina | 4.5 | ✔ | ||
2º S | 750216 | Panel entrenatuak eta kontsumitzailearen lehentasunen analisia | 4.5 | ✔ | ||
2º S | 750218 | Merkataritzako zuzendaritza eta marketin aurreratua eta kontsumitzailearen lehentasunekiko integrazioa | 3 | ✔ | ||
2º S | 750219 | Kanpoko praktikak | 6 | ✔ |
Aldia | Kodea | Irakasgaia | ECTS | GAZ | EUS | ING |
---|---|---|---|---|---|---|
1º S | 750201 | Analisi Sentsorialaren Oinarriak | 3 | ✔ | ||
1º S | 750202 | Mahatsaren produkzioaren eta osaeraren oinarri fisiologikoak eta ingurumenekoak | 3 | ✔ | ||
1º S | 750203 | Oinarri enologikoak | 3 | ✔ | ||
1º S | 750204 | Oinarrizko finantzak mahastizaintzako eta ardogintzako enpresetako finantzaz besteko langileentzat | 3 | ✔ |
Aukerako irakasgaien zerrenda
Egin klik hemen ✔ irakasgai bakoitzari buruzko informazio zehatza lortzeko
Ikasturtea | Aldia | Kodea | Irakasgaia | ECTS | GAZ | EUS | ING |
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | 1º S | 750222 | Mahastizaintzako joera berriak | 3 | ✔ | ||
1 | 1º S | 750223 | Enologiako joera berriak | 3 | ✔ | ||
1 | 2º S | 750224 | Ardoaren nazioarteko salerosketa | 3 | ✔ | ||
1 | 2º S | 750226 | Analisi eta kontrol kimiko enologikoa | 3 | ✔ |