Joan eduki nagusira

Unibertsitate Masterra Enologia Berritzailean

Espezializatu zaitez ardo-ekoizpenaren negozioan eta ardandegien merkataritzaren kudeaketan, garatu ardogintzako produktuak, merkatuaren eskari berriei erantzuteko, erakundeen arrakasta ziurtatzeko berrikuntza tekniko, prozedurazko edo komertzialaren bidez.
Master hau unibertsitateartekoa da eta aldi berean Euskal Herriko Unibertsitatearen (EHU) eta Nafarroako Unibertsitate Publikoaren (NUP) titulua ematen du.

  • Hizkuntza: gaztelania
  • Kredituak: 60 ECTS
  • Iraupena: 2 seihileko arratsaldez (1 ikasturte)
  • Denbora partzialean ikasten ahal da
  • Ikaspostuak: 30 (15 NUPen)
  • Modalitatea: presentziala
  • Zuzendaritza akademikoa:
  •  • UPNA: Gonzaga Santesteban García 
  •  • UPV/EHU: Dr. Francisco José Pérez Elortondo
  • Non emanen den: Iruñea eta Gasteiz

     

Irakasgaiak eta irakasleak

.

Planaren kodea: 7502 - Oinarrizko eta Nahitaezko irakasgaien zerrenda - (2023/2024)

Zure tutoreari buruzko informazio pertsonalizatua

Egin klik hemen irakasgai bakoitzari buruzko informazio zehatza lortzeko

lehen ikasturtea
Aldia Kodea Irakasgaia ECTS GAZ EUS ING
Anual 750290 Master amaierako lana 15
1º S 750211 Mahastiaren lanketa eta babesa 3
1º S 750213 Diseinu esperimentala eta datu sentsorialen tratamendu estatistikoa 3
1º S 750214 Ardo-dastaketaren oinarri metodologikoak eta produkzio metodoen sailkapen sentsoriala 3
2º S 750212 Zuzendaritza eta plangintza estrategikoa ardogintzaren sektorean 3
2º S 750215 Mahastizaintzak ardoaren ezaugarri sentsorialetan duen eragina 4.5
2º S 750216 Panel entrenatuak eta kontsumitzailearen lehentasunen analisia 4.5
2º S 750217 Enologiaren inpaktu sentsorialak 3
2º S 750218 Merkataritzako zuzendaritza eta marketin aurreratua eta kontsumitzailearen lehentasunekiko integrazioa 3
2º S 750219 Kanpoko praktikak 6
Prestakuntza osagarria
Aldia Kodea Irakasgaia ECTS GAZ EUS ING
1º S 750201 Analisi Sentsorialaren Oinarriak 3
1º S 750202 Mahatsaren produkzioaren eta osaeraren oinarri fisiologikoak eta ingurumenekoak 3
1º S 750203 Oinarri enologikoak 3
1º S 750204 Oinarrizko finantzak mahastizaintzako eta ardogintzako enpresetako finantzaz besteko langileentzat 3

Aukerako irakasgaien zerrenda

Egin klik hemen irakasgai bakoitzari buruzko informazio zehatza lortzeko

Aukerako irakasgaien zerrenda
Ikasturtea Aldia Kodea Irakasgaia ECTS GAZ EUS ING
1 2º S 750222 Mahastizaintzako joera berriak 3
1 2º S 750223 Enologiako joera berriak 3
1 2º S 750224 Ardoaren nazioarteko salerosketa 3
1 2º S 750226 Analisi eta kontrol kimiko enologikoa 3