Joan eduki nagusira

Gradua Nekazaritzako Elikagaien eta Landa Ingurunearen Ingeniaritzan

Treba zaitez arlo profesional hauetara bideratutako ingeniaritzan aritzeko: nekazaritzako elikagaiak, nekazaritza, lorezaintza, paisajismoa, abeltzaintza, landako azpiegiturak eta nekazaritzako elikagaien industria. Ikas ezazu nekazaritzako elikagaien enpresak eta ingeniaritzako proiektuak diseinatzen eta kudeatzen eta teknologia berriak erabiltzen, betiere ingurumena, natura, biodibertsitatea eta jasangarritasuna errespetatuz.

Irakasgaiak eta irakasleak

Ikasketa-plana: 2023-2024 ikasturtetik aurrera sartuko direnak

Planaren kodea: 509 - Oinarrizko eta Nahitaezko irakasgaien zerrenda - (2023/2024)

Zure tutoreari buruzko informazio pertsonalizatua

Egin klik hemen irakasgai bakoitzari buruzko informazio zehatza lortzeko

lehen ikasturtea
Aldia Kodea Irakasgaia ECTS GAZ EUS ING
1º S 509101 MATEMATIKA I 6
1º S 509102 INFORMATIKA 6
1º S 509103 ADIERAZPEN GRAFIKOA 6
1º S 509104 FISIKAREN HASTAPENAK 6
1º S 509105 ENPRESA 6
2º S 509106 KIMIKA 6
2º S 509107 BIOLOGIA 6
2º S 509108 GEOMORFOLOGIA ETA KLIMATOLOGIA 6
2º S 509109 MATEMATIKA II 6
2º S 509110 INGURUMENAREN TEKNOLOGIA ETA ZIENTZIA 6

Aukerako irakasgaien zerrenda: Planaren kodea:  509 --2023/2024
No existe la información solicitada

Ikasketa plana: 2023-2024 ikasturtea baino lehenago sartu zirenak

Planaren kodea: 501 - Oinarrizko eta Nahitaezko irakasgaien zerrenda - (2023/2024)

Zure tutoreari buruzko informazio pertsonalizatua

Egin klik hemen irakasgai bakoitzari buruzko informazio zehatza lortzeko

lehen ikasturtea
Aldia Kodea Irakasgaia ECTS GAZ EUS ING
1º S 501101 MATEMATIKA I 6
1º S 501103 INFORMATIKA 6
1º S 501104 ADIERAZPEN GRAFIKOA 6
1º S 501105 FISIKAREN HASTAPENAK 6
1º S 501106 ENPRESA 6
2º S 501201 ESTATISTIKA 6
2º S 501203 KIMIKA 6
2º S 501204 BIOLOGIA 6
2º S 501205 GEOLOGIA ETA KLIMATOLOGIA 6
2º S 501206 MATEMATIKA II 6
bigarren ikasturtea
Aldia Kodea Irakasgaia ECTS GAZ EUS ING
1º S 501301 TEKNIKA TOPOGRAFIKOAK 6
1º S 501302 NEKAZARITZA EKONOMIA 6
1º S 501303 ABERE EKOIZPENAK 6
1º S 501304 LANDARE MIKROBIOLOGIA ETA BIOTEKNOLOGIA 6
1º S 501305 LANDAREEN ORGANOGRAFIA, TAXONOMIA ETA FUNTZIONAMENDUA 6
2º S 501401 NEKAZARITZAKO HIDRAULIKA ETA MAKINAK 6
2º S 501402 MATERIALEN ERRESISTENTZIA ETA ELEKTROTEKNIA 6
2º S 501403 INGURUMENAREN TEKNOLOGIA ETA ZIENTZIA 6
2º S 501404 LABORANTZEN BABESA ETA FITOTEKNIA 6
2º S 501405 LURZORUAK ETA AGRONOMIA 6
hirugarren ikasturtea
Aldia Kodea Irakasgaia ECTS GAZ EUS ING
2º S 501601 INGURUMEN-KUDEAKETA 6
2º S 501602 PROIEKTUAK 6
laugarren ikasturtea
Aldia Kodea Irakasgaia ECTS GAZ EUS ING
1º S 501703 NEKAZARITZAKO ELIKAGAIEN ENPRESETAKO KUDEAKETA 6
2º S 501890 GRADU AMAIERAKO LANA 12

Aukerako irakasgaien zerrenda

Egin klik hemen irakasgai bakoitzari buruzko informazio zehatza lortzeko

Aukerako irakasgaien zerrenda
Ikasturtea Aldia Kodea Irakasgaia ECTS GAZ EUS ING
3 1º S 501501 NEKAZARITZA ETA ABELTZAINTZARAKO ERAIKINAK ETA ELEKTRIFIKAZIOA 6
3 1º S 501502 NEKAZARITZA ETA ABELTZAINTZA USTIATEGIETAKO MEKANIZAZIOA ETA UREZTATZEAK 6
3 1º S 501503 LANDARE-EKOIZPENAREN TEKNOLOGIAK NEKAZARITZA ETA ABELTZAINTZAKO USTIATEGIETAN 6
3 1º S 501504 ANIMALIEN ELIKADURA ETA UGALKETA 6
3 1º S 501505 ANIMALIAREN ETA BERE PRODUKTUEN HOBEKUNTZA 6
3 1º S 501506 ABELTZAINTZA USTIATEGIAK 6
3 1º S 501507 MENDI-BIDEAK ETA LURZORUEN MEKANIKA 6
3 1º S 501508 NEKAZARITZAREN MEKANIZAZIOA ETA AUTOMATIKA 6
3 1º S 501509 UREZTATZEAK ETA DRAINATZEAK 6
3 1º S 501510 LANDA ELEKTRIFIKAZIOA 6
3 1º S 501511 LANDAREEN HOBEKUNTZA GENETIKOA 6
3 1º S 501512 LABORANTZEN BABESA 6
3 1º S 501513 HIDROLOGIA, HIGADURA ETA INGURUMEN-LEHENERATZEA 6
3 1º S 501514 LANDA ERAIKUNTZAK ETA MEKANIZAZIOA 6
3 1º S 501515 UREZTATZEAK ETA ELEKTRIFIKAZIOA NEKAZARITZA-USTIATEGIETAN 6
3 1º S 501516 NEKAZARITZAKO ELIKAGAIEN INDUSTRIETAKO PRINTZIPIOAK ETA ERAGIKETA-KALKULUA 6
3 1º S 501517 KALITATEAREN KUDEAKETA ETA KONTROLA 6
3 1º S 501518 ELIKAGAIAK KONTSERBATZEKO PROZESU TERMIKOAK 6
3 1º S 501519 NEKAZARITZA ETA ABELTZAINTZARAKO ERAIKUNTZAK 6
3 1º S 501520 INSTALAZIOEN INGENIARITZA 6
3 2º S 501605 AZPIEGITURAK ETA LAN HIDRAULIKOAK 6
3 2º S 501606 BELARKIEN LABORANTZAK ETA ZUREZKOEN LABORANTZAK 6
3 2º S 501607 BARATZEKO LABORANTZAK ETA LABORANTZA BEHARTUAK 6
3 2º S 501608 BARATZEKO LABORANTZAK 6
3 2º S 501609 FRUTA ARBOLEN LABORANTZAK ETA MAHASTIAK 6
3 2º S 501610 LOREZAINTZA, LORATEGIGINTZA ETA PAISAJISMOA 6
3 2º S 501611 ELIKAGAIEN INGENIARITZA 6
3 2º S 501612 ELIKAGAIAK KONTSERBATZEKO PROZESU EZ TERMIKOAK 6
3 2º S 501613 INSTALAZIO LAGUNGARRIAK NEKAZARITZAKO ELIKAGAIEN INDUSTRIETAN 6
3 2º S 501614 ANIMALIAREN BIOSEGURTASUNA ETA ONGIZATEA 6
3 2º S 501615 BELARKIEN LABORANTZAK ETA SORO-LABORANTZAK 6
3 2º S 501616 ABELTZAINTZA USTIATEGIETAKO KUDEAKETA 6
4 1º S 501701 LURRALDEAREN ETA PAISAIAREN ANTOLAMENDUA 6
4 1º S 501702 PROZESUEN DISEINUA ETA KONTROLA 6
4 1º S 501704 ELIKADURA ETA ERRAZIONAMENDUA 3
4 1º S 501705 LURZORUEN SAILKAPENA ETA EBALUAZIOA 3
4 1º S 501706 ORDENAGAILUAREN BIDEZKO DISEINUA 3
4 1º S 501707 ENOLOGIA 3
4 1º S 501709 FRUTAGINTZA 3
4 1º S 501714 TELEDETEKZIOA AGRONOMIAN 3
4 1º S 501715 MAHASTIZAINTZA 3
4 1º S 501716 HARTZIDURA ETA ENTZIMAK ELIKAGAIEN INDUSTRIAN 3
4 1º S 501717 BERRIKUNTZA LANDARE JATORRIKO ELIKAGAI PROZESATUETAN 3
4 1º S 501802 NEKAZARITZA ETA GARAPENERAKO LANKIDETZA 3
4 1º S 501814 IZURRIEN KUDEAKETA INTEGRATUA 3
4 1º S 501818 PROZESU LOGISTIKOAK BERRIKUNTZAN 3
4 1º S 501828 LANDARE BIOTEKNOLOGIA ELIKAGAIETAN 3
4 1º S 501004 ELIKAGAIEN EKOIZPEN JASANGARRIA (online) 3
4 1º S 501005 NEKAZARITZA MOLEKULARRA: LANDAREAK BIOFAKTORIA GISA (online) 3
4 1º S 501006 INTSEKTU EKOIZPENA (online) 3
4 2º S 501801 NEKAZARITZA EKOLOGIKOA 3
4 2º S 501803 MERKATURATZEA ETA MARKETINA 3
4 2º S 501805 MAIZTASUN HANDIKO UREZTATZE LOKALIZATUEN DISEINU AURRERATUA 3
4 2º S 501807 LURRALDE INFORMAZIOAREN KUDEAKETA 3
4 2º S 501810 BELAR TXARREN IKASKUNTZA 3
4 2º S 501813 PRAKTIKAK ENPRESETAN 12
4 2º S 501816 PRODUKTU FITOSANITARIOAK APLIKATZEKO MAKINERIA 3
4 2º S 501001 ELIKAGAIAK PROZESATZEAREN ETA INGURUMENAREN ARAZOEN SIMULAZIOA MATLAB BIDEZ (online) 3
4 2º S 501002 NEKAZARITZAKO JARDUERAREN ONDORIOAK INGURUMENEAN: KASUEN AZTERKETA (online) 3