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Investigación

Articulos de Revista


Articulos de Revista durante 2006  (69)
  • Datos bibliográficos: 
    • Revista: Journal of Agricultural, Biological, and Environmental Statistics
    • Año: 2006
    • Reseña: Militino, A.F.; Ugarte, M.D.; Goicoa, T.; González-Audícana, M.. Using Small Area Models to Estimate the Total Area Occupied by Olive Trees . Journal of Agricultural, Biological, and Environmental Statistics 2006; 11(4): 450-461.
  • Datos bibliográficos: 
    • Revista: Journal of Food Engineering
    • Año: 2006
    • Reseña: Iguaz, A.; Rodriguez, M.; Vírseda, P.. Influence of handing and processing of rough rice on fissures and head rice yields. Journal of Food Engineering 2006; 77(4): 803-809.
  • Datos bibliográficos: 
    • Revista: The Journal of Soil and Water Conservation
    • Año: 2006
    • Reseña: Virto I.; Bescansa P.; Imaz M.J.; Enrique A.. Soil quality under food-processing wastewater irrigation in semi-arid land, northern Spain: Aggregation and organic matter fractions. The Journal of Soil and Water Conservation 2006; 61(6): 398-407.
  • Datos bibliográficos: 
    • Revista: Boletín de la Sociedad Española de Fisiología Vegetal
    • Año: 2006
    • Reseña: Arregui, L.M.; Mingo-Castel, A.M.. Algo más sobre actividad científica en la SEFV. Boletín de la Sociedad Española de Fisiología Vegetal 2006; (45): 9-11.
  • Datos bibliográficos: 
    • Revista: Revista española de investigación de marketing
    • Año: 2006
    • Reseña: Barrena, R.; Sánchez, M.. Análisis de los factores que influyen en la disposición a pagar un sobreprecio por la certificación de calidad en productos cárnicos. Revista española de investigación de marketing 2006; 10(2): 27-52.
  • Datos bibliográficos: 
    • Revista: Food microbiology
    • Año: 2006
    • Reseña: Ortigosa, M.; Arizcun, C.; Irigoyen, A.; Oneca, M.; Torre, P.. Effect of lactobacillus adjunct cultures on the microbiological and physicochemical characteristics of Roncal-Type ewe's-milk cheese. Food microbiology 2006; 23(6): 591-598.
  • Datos bibliográficos: 
    • Revista: Navarra agraria: revista técnica de agricultura, ganaderia y montes
    • Año: 2006
    • Reseña: Bescansa P.; Imaz M.J.; Virto I.; Enrique A.; Delgado J.; Irañeta J.; Pérez de Ciriza J.J.; Díaz, E.. Laboreo de conservación y calidad de suelos: ensayo de larga duración en Olite. Navarra agraria: revista técnica de agricultura, ganaderia y montes 2006; 157: 15-22.
  • Datos bibliográficos: 
    • Revista: IEEE transactions on geoscience and remote sensing
    • Año: 2006
    • Reseña: González-Audícana, M.; Otazu, X.; Fors, O.; Álvarez-Mozos, J.. A low computational-cost method to fuse IKONOS images using the spectral response function of its sensors. IEEE transactions on geoscience and remote sensing 2006; 44(6): 1683-1691.
  • Datos bibliográficos: 
    • Revista: Earth Surface Processes and Landforms
    • Año: 2006
    • Reseña: De Santisteban, L.M.; Casalí, J.; López, J.J.. Assessing soil erosion rates in cultivated areas of Navarre (Spain). Earth Surface Processes and Landforms 2006; 31(4): 487-506.
  • Datos bibliográficos: 
    • Revista: IEEE transactions on geoscience and remote sensing
    • Año: 2006
    • Reseña: Álvarez-Mozos, J.; Casalí, J.; González-Audícana, M.; Verhoest, N.E.C.. Assessment of the operational applicability of RADARSAT-1 data for surface soil moisture estimation. IEEE transactions on geoscience and remote sensing 2006; 44(4): 913-924.
  • Datos bibliográficos: 
    • Revista: Soil & Tillage Research
    • Año: 2006
    • Reseña: Bescansa P.; Imaz M.J.; Virto I.; Enrique A.; Hoogmoed W.B.. Soil water retention as affected by tillage and residue management in semiarid Spain. Soil & Tillage Research 2006; 87: 19-27.
  • Datos bibliográficos: 
    • Revista: Alimentaria
    • Año: 2006
    • Reseña: Angós, I.; Fernández, T.; Vírseda, P.. Efectos de diversas atmósferas modificadas en la tasa respiratoria de patata minimamente procesada (cv. Monalisa) en condiciones de refrigeración. Alimentaria 2006; 209: 70-75.
  • Datos bibliográficos: 
    • Revista: European Journal of Agronomy
    • Año: 2006
    • Reseña: Arregui, L.M.; Lasa, B.; Lafarga, A.; Irañeta, J.; Baroja, E.; Quemada, M.. Evaluation of chlorophyll meters as tools for N fertilization in winter wheat under humid Mediterranean conditions. European Journal of Agronomy 2006; 24(2): 140-148.
  • Datos bibliográficos: 
    • Revista: Arte Avícola
    • Año: 2006
    • Reseña: Mendizábal, J.A.. Avicultores para la historia: Joaquín del Castillo Arte Avícola 2006; 73: 22-23.
  • Datos bibliográficos: 
    • Revista: Arte Avícola
    • Año: 2006
    • Reseña: Mendizábal, J.A.. Avicultores para la historia: José Colominas. Arte Avícola 2006; 72: 15-15.
  • Datos bibliográficos: 
    • Revista: Arte Avícola
    • Año: 2006
    • Reseña: Mendizábal, J.A.. Avicultores para la historia: Marqués de Loriana. Arte Avícola 2006; 71: 20-20.
  • Datos bibliográficos: 
    • Revista: Arte Avícola
    • Año: 2006
    • Reseña: Mendizábal, J.A.. Exposiciones avícolas con historia: Madrid 1902 Arte Avícola 2006; 76: 22-27.
  • Datos bibliográficos: 
    • Revista: Zona Hospitalaria
    • Año: 2006
    • Reseña: Torre, P.; Ibáñez, F. C.. Gastronomía saludable en Navidad. Zona Hospitalaria 2006; 2: 6-7.
  • Datos bibliográficos: 
    • Revista: Catena
    • Año: 2006
    • Reseña: Casalí, J.; Loizu, J.; Campo, M.A.; De Santisteban, L.M.; Álvarez Mozos, J.. Accuracy of methods for field assessment of rill and ephemeral gully erosion. Catena 2006; 67: 128-138.
    • DOI:  https://doi.org/10.1016/j.catena.2006.03.005  
  • Datos bibliográficos: 
    • Revista: International Journal for Vitamin and Nutrition Research
    • Año: 2006
    • Reseña: Fernández-Pachón, M. S.; Bakkali, F.; Villaño, D.; Troncoso, A. M.; García-Parrilla, M. C.. Acute intake of red wine does not affect antioxidant enzymes activities in human subjects. International Journal for Vitamin and Nutrition Research 2006; 76(5): 291-298.
    • DOI:  https://doi.org/10.1024/0300-9831.76.5.291  
  • Datos bibliográficos: 
    • Revista: International journal of obesity
    • Año: 2006
    • Reseña: Sánchez-Villegas, A.; Bes-Rastrollo, M.; Martínez-González, M. A.; Serra-Majem, L.. Adherence to a Mediterranean dietary pattern and weight gain in a follow-up study: The SUN cohort. International journal of obesity 2006; 30(2): 350-358.
    • DOI:  https://doi.org/10.1038/sj.ijo.0803118  
  • Datos bibliográficos: 
    • Revista: Mapping
    • Año: 2006
    • Reseña: Seco, A.; García, B.; García, R.; Ramirez, F.; González de Audicana, M.. Aplicaciones de RTK de larga distancia en Ingeniería. Mapping 2006; (107): 15-17.
  • Datos bibliográficos: 
    • Revista: Nutrition
    • Año: 2006
    • Reseña: Bes-Rastrollo, M.; Martínez-González, M. A.; Sánchez-Villegas, A.; de la Fuente Arrillaga, C.; Martínez, J. A.. Association of fiber intake and fruit/vegetable consumption with weight gain in a Mediterranean population. Nutrition 2006; 22(5): 504-511.
    • DOI:  https://doi.org/10.1016/j.nut.2005.12.006  
  • Datos bibliográficos: 
    • Revista: Terralia
    • Año: 2006
    • Reseña: Arana, I.; Jarén, C.; Arazuri, S.; Riga, P.; García Guembe, M.J.; Ursua, A.; Bergera, G.. Calidad de tomate fresco: técnica de cultivo, variedad y origen. Terralia 2006; 59: 22-34.
  • Datos bibliográficos: 
    • Revista: Meat science
    • Año: 2006
    • Reseña: Sarries, M.V.; Beriain, M.J.. Colour and texture characteristics in meat of male and female foals. Meat science 2006; 74(1): 738-745.
  • Datos bibliográficos: 
    • Revista: Archivos Latinoamericanos de Producción Animal
    • Año: 2006
    • Reseña: Hernandez, B.; Lizaso, L.; Horcada, A.; Beriain, M.J.; Purroy, A.. Colour of bull fighting beef. Archivos Latinoamericanos de Producción Animal 2006; 14(1): 90-94.
  • Datos bibliográficos: 
    • Revista: Food Research International
    • Año: 2006
    • Reseña: Rodriguez, M.; Oses, J.; Ziani, K.; Maté, J.I.. Combined Effect of Plasticizers and Surfactants on the Physical Properties of Starch Based Edible Films. Food Research International 2006; 39(8): 840-846.
  • Datos bibliográficos: 
    • Revista: Meat science
    • Año: 2006
    • Reseña: Indurain, G.; Beriain, M.J.; GoñiI M.V.; Arana, A.; Purroy, A.. Composition and estimation of intramuscular and subcutaneous fatty acid composition in Spanish young bulls. Meat science 2006; 73: 326-334.
  • Datos bibliográficos: 
    • Revista: Journal of Organic Chemistry
    • Año: 2006
    • Reseña: Barba, C.; Carmona, D.; García, J. I.; Lamata, M. P.; Mayoral, J. A.; Salvatella, L.; Viguri, F.. Conformational preferences of methacrolein in Diels-Alder and 1,3-dipolar cycloaddition reactions. Journal of Organic Chemistry 2006; 71(26): 9831-9840.
    • DOI:  https://doi.org/10.1021/jo062200k  
  • Datos bibliográficos: 
    • Revista: Analytica Chimica Acta
    • Año: 2006
    • Reseña: Fernandez-Pachon, M. S.; Villaño, D.; Troncoso, A. M.; Garcia-Parrilla, M. C.. Determination of the phenolic composition of sherry and table white wines by liquid chromatography and their relation with antioxidant activity. Analytica Chimica Acta 2006; 563(1-2): 101-108.
    • DOI:  https://doi.org/10.1016/j.aca.2005.09.057