Investigación
Articulos de Revista
2025
Articulos de Revista durante 2025 (5)
- Autoría:
- Datos bibliográficos:
- Revista: Veterinary Research
- Año: 2025
- Reseña: Gómez, Á.; Glaria, I.; Moncayola, I.; Echeverría, I.; Arrizabalaga, J.; Rodríguez-Largo, A.; Blas, I. de; Lacasta, D.; Pérez, E.; Pérez, M.; Diego, A. de; De-Miguel, R.; Lee, B.; Luján, L.; Reina, R.. Characterization of a recombinant Sendai virus vector encoding the small ruminant lentivirus gag-P25: antiviral properties in vitro and transgene expression in sheep. Veterinary Research 2025; (56): 1-14.
- DOI: https://doi.org/10.1186/s13567-025-01475-2
- Autoría:
- Datos bibliográficos:
- Revista: Biology of Sport
- Año: 2025
- Reseña: Ortiz-Álvarez, L.; Xu, H.; Ruiz-Campos, S.; Acosta, F. M.; Migueles, J. H.; Vilchez-Vargas, R.; Link, A.; Plaza-Díaz, J.; Gil, A.; Labayen, I.; Ruiz, J. R.; Martínez-Tellez, B.. Higher physical activity levels are related to faecal microbiota diversity and composition in young adults. Biology of Sport 2025; 42(1): 123-135.
- DOI: https://doi.org/10.5114/biolsport.2025.139850
- Datos bibliográficos:
- Revista: Forest ecology and management
- Año: 2025
- Reseña: Giambelluca, A. L.; Hermosilla, T.; Álvarez-Mozos, J.; González-Audícana, M.. Identifying forest harvesting practices: clear-cutting and thinning in diverse tree species using dense Landsat time series. Forest ecology and management 2025; 578: 1-16.
- DOI: https://doi.org/10.1016/j.foreco.2024.122442
- Autoría:
- Datos bibliográficos:
- Revista: Food Chemistry
- Año: 2025
- Reseña: Peraza-Alemán, C. M.; López-Maestresalas, A.; Jarén, C.; Ruiz de Galarreta, J. I.; Barandalla, L.; Arazuri, S.. Mapping acrylamide content in potato chips using near-infrared hyperspectral imaging and chemometrics. Food Chemistry 2025; 479: 1-11.
- DOI: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2025.143794
- Autoría:
- Datos bibliográficos:
- Revista: Foods
- Año: 2025
- Reseña: Penalver, J. G.; Aldaya, M. M. Villaño, D.; Vírseda, P.; Beriain, M. J.. Plant-based and hybrid patties with healthy fats and broccoli extract fortification: more balanced, environmentally friendly alternative to meat prototypes?. Foods 2025; 14(3): 1-25.
- DOI: https://doi.org/10.3390/foods14030472
- 1