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Investigación

Articulos de Revista


Articulos de Revista durante 2025  (9)
  • Datos bibliográficos: 
    • Revista: Foods
    • Año: 2025
    • Reseña: Domínguez Lacueva, P.; Corella Guillamón, P.; Cantalejo Díez, M. J.. Changes in the quality parameters and antimicrobial activity of ozonated virgin and pomace olive oils under different storage conditions. Foods 2025; 14(6): 1-13.
    • DOI:  https://doi.org/10.3390/foods14060999  
  • Datos bibliográficos: 
    • Revista: Veterinary Research
    • Año: 2025
    • Reseña: Gómez, Á.; Glaria, I.; Moncayola, I.; Echeverría, I.; Arrizabalaga, J.; Rodríguez-Largo, A.; Blas, I. de; Lacasta, D.; Pérez, E.; Pérez, M.; Diego, A. de; De-Miguel, R.; Lee, B.; Luján, L.; Reina, R.. Characterization of a recombinant Sendai virus vector encoding the small ruminant lentivirus gag-P25: antiviral properties in vitro and transgene expression in sheep. Veterinary Research 2025; (56): 1-14.
    • DOI:  https://doi.org/10.1186/s13567-025-01475-2  
  • Datos bibliográficos: 
    • Revista: Analytical Methods
    • Año: 2025
    • Reseña: Domínguez-Lacueva, P.; Sikorska, E.; Cantalejo-Díez, M. J.. Excitation-emission matrix spectroscopy coupled with chemometrics for monitoring ozonation of olive oil and olive pomace oil. Analytical Methods 2025; 17(8): 1860-1869.
    • DOI:  https://doi.org/10.1039/D4AY02267J  
  • Datos bibliográficos: 
    • Revista: Biology of Sport
    • Año: 2025
    • Reseña: Ortiz-Álvarez, L.; Xu, H.; Ruiz-Campos, S.; Acosta, F. M.; Migueles, J. H.; Vilchez-Vargas, R.; Link, A.; Plaza-Díaz, J.; Gil, A.; Labayen, I.; Ruiz, J. R.; Martínez-Tellez, B.. Higher physical activity levels are related to faecal microbiota diversity and composition in young adults. Biology of Sport 2025; 42(1): 123-135.
    • DOI:  https://doi.org/10.5114/biolsport.2025.139850  
  • Datos bibliográficos: 
    • Revista: Forest ecology and management
    • Año: 2025
    • Reseña: Giambelluca, A. L.; Hermosilla, T.; Álvarez-Mozos, J.; González-Audícana, M.. Identifying forest harvesting practices: clear-cutting and thinning in diverse tree species using dense Landsat time series. Forest ecology and management 2025; 578: 1-16.
    • DOI:  https://doi.org/10.1016/j.foreco.2024.122442  
  • Datos bibliográficos: 
    • Revista: Food Chemistry
    • Año: 2025
    • Reseña: Peraza-Alemán, C. M.; López-Maestresalas, A.; Jarén, C.; Ruiz de Galarreta, J. I.; Barandalla, L.; Arazuri, S.. Mapping acrylamide content in potato chips using near-infrared hyperspectral imaging and chemometrics. Food Chemistry 2025; 479: 1-11.
    • DOI:  https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2025.143794  
  • Datos bibliográficos: 
    • Revista: Food Science & Nutrition
    • Año: 2025
    • Reseña: Contreras-Solís, I.; Porcu, C.; Sotgiu, F. D.; Pasciu, V.; Todorova, N.; Mara, L.; Chessa, F.; Addis, M.; Fiori, M.; Molle, G.; Dattena, M.; Gonzalez-Bulnes, A.; Abecia, J. A.; Berlinguer, F.. Microencapsulated linseed oil supplementation modifies lipid profile and improves luteal function in dairy sheep. Food Science & Nutrition 2025; 13(4): 1-10.
    • DOI:  https://doi.org/10.1002/fsn3.70097  
  • Datos bibliográficos: 
    • Revista: Foods
    • Año: 2025
    • Reseña: Penalver, J. G.; Aldaya, M. M. Villaño, D.; Vírseda, P.; Beriain, M. J.. Plant-based and hybrid patties with healthy fats and broccoli extract fortification: more balanced, environmentally friendly alternative to meat prototypes?. Foods 2025; 14(3): 1-25.
    • DOI:  https://doi.org/10.3390/foods14030472  
  • Datos bibliográficos: 
    • Revista: Computers and Electronics in Agriculture
    • Año: 2025
    • Reseña: Peraza Alemán, C. M.; Arazuri, S.; Jarén, C.; Ruiz de Galarreta, J. I.; Barandalla, L.; López Maestresalas, A.. Predicting the spatial distribution of reducing sugars using near-infrared hyperspectral imaging and chemometrics: a study in multiple potato genotypes. Computers and Electronics in Agriculture 2025; 235: 1-11.
    • DOI:  https://doi.org/10.1016/j.compag.2025.110323  
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