Introducir texto para la búsqueda (*)
Introducir texto para la búsqueda (*)
  • ES
  • EU

2022

Ostirala, Irailak 24 

Partes de este texto:

Garagardoaren kultura eta zientzia

XX

Ikerketa institutua: Nekazaritza eta Elikagaien Katearen Berrikuntza eta Iraunkortasun Ikerketarako Institutua (IS-FOOD)

Tokia: Civican

Eguna: irailak 30, ostirala

Saioak: 17:30

Iraupena: 2 ordu

Aforoa: 20-25 lagun 18 urtetik gorakoak

BETEA

 ERRESERBATU
 

Bi orduko jarduera hau giro informalean eginen da, eta dastaketa bera esperientzia izatea du helburu. Hasteko, garagardoaren kulturari buruzko hitzaldi labur bat emanen da, bai eta NUPeko lan lerroa aurkeztu ere. Hainbat malta eta lupulu mota aurkeztuko dira, eta parte-hartzaileek ukitzeko eta esploratzeko parada izanen dute. Jarraian, askotariko garagardo estiloen dastaketa gidatua eginen da, eta NUPek jasangarritasun printzipioetan oinarrituta sortu duen garagardoa aurkeztuko da.

IKERTZAILEAK

Juan José Gómez Ochoa de Alda (+profila ikusi)
Idoya Fernández (+profila ikusi)
Iñigo Arozarena (+ profila ikusi)
Agronomia, bioteknologia eta elikadura

 

 

 

 

2024KO PROGRAMA

OTAMEN BAT GAUA BAINO LEHEN. ENTZUN PROTAGONISTEI!

Kultura Zientifikoaren Unitatea
Sekuoia eraikina
Arrosadiko campusa
31006 Iruñea
Tel. 948 16 84 08
Posta elektronikoaren bidezko kontaktua
@cultUPNA