Hasiera > Ikertzaileen Gau Europarra > Gau Europarra > Aurreko edizioak > 2023 > Zientziazko dastaketak
NUPen ikertzen diren hainbat produkturen dastaketa gidatuak.
Ikerketa institutua:
Biologia Aplikatuko Diziplina Anitzeko Ikerketa Institutua (IMAB)
Tokia: Civican
Eguna: irailak 29, ostirala
Saioak: 18:00 (gaztelaniaz) eta
19:00 (euskaraz)
Aforoa: 25 lagun
Garnatxa, tempranillo, chardonnay, graciano, moskatel... denok dugu haien aditzera, eta, ziur aski, denok dastatuko genituen noizbait haiekin egindako ardoak. Baina, ikusiak al dituzue haien mahatsak? Usainduak? Dastatuak? Nolako mahatsak, halako ardoa?
Jarduera honetan ardo dastaketa eta mahats bildu berrien barietateak konbinatuko ditugu, fruta soil bat munduko edari liluragarriena nola bihurtzen den ulertzeko (eta gozatzeko).
IKERTZAILEAK
![]() |
![]() |
Gonzaga Santesteban |
Nazareth Torres |