Introducir texto para la búsqueda (*)
Introducir texto para la búsqueda (*)
  • ES
  • EU

2022

Ostirala, Irailak 24 

Partes de este texto:

Mahats- eta ardo-barietateak: dastatu ulertzeko (eta gozatzeko)


Ikerketa institutua
Biologia Aplikatuko Diziplina Anitzeko Ikerketa Institutua (IMAB)

Tokia: Civican

Eguna: irailak 30, ostirala

Saioak: 18:00 (gaztelania-COMPLETO)
19:00 (euskaraz)  

Aforoa: 18-20 lagun

 

 

 ERRESERBATU

 

 

 

Garnatxa, tempranillo, chardonnay, graciano, moskatel... denok dugu haien aditzera, eta, ziur aski, denok dastatuko genituen noizbait haiekin egindako ardoak. Baina, ikusiak al dituzue haien mahatsak? Usainduak? Dastatuak? Nolako mahatsak, halako ardoa?

Jarduera honetan ardo dastaketa eta mahats bildu berrien barietateak konbinatuko ditugu, fruta soil bat munduko edari liluragarriena nola bihurtzen den ulertzeko (eta gozatzeko).

 

IKERTZAILEAK

Gonzaga Santesteban
Nekazaritzako Ingeniaritza
+ profila ikusi

Nazareth Torres
Nekazaritzako
Ingeniaritza
+ profila ikusi

 

 

 

 

 

2024KO PROGRAMA

OTAMEN BAT GAUA BAINO LEHEN. ENTZUN PROTAGONISTEI!

Kultura Zientifikoaren Unitatea
Sekuoia eraikina
Arrosadiko campusa
31006 Iruñea
Tel. 948 16 84 08
Posta elektronikoaren bidezko kontaktua
@cultUPNA