Hasiera > Ikertzaileen Gau Europarra > Gau Europarra > Aurreko edizioak > 2022 > Zientziazko dastaketak
Ikerketa institutua:
Biologia Aplikatuko Diziplina Anitzeko Ikerketa Institutua (IMAB)
Tokia: Civican
Eguna: irailak 30, ostirala
Saioak: 18:00 (gaztelania-COMPLETO)
19:00 (euskaraz)
Aforoa: 18-20 lagun
Garnatxa, tempranillo, chardonnay, graciano, moskatel... denok dugu haien aditzera, eta, ziur aski, denok dastatuko genituen noizbait haiekin egindako ardoak. Baina, ikusiak al dituzue haien mahatsak? Usainduak? Dastatuak? Nolako mahatsak, halako ardoa?
Jarduera honetan ardo dastaketa eta mahats bildu berrien barietateak konbinatuko ditugu, fruta soil bat munduko edari liluragarriena nola bihurtzen den ulertzeko (eta gozatzeko).
IKERTZAILEAK
![]() |
![]() |
Gonzaga Santesteban |
Nazareth Torres |