Introducir texto para la búsqueda (*)
Introducir texto para la búsqueda (*)
  • ES
  • EU

2021

Ostirala, Irailak 24 

Partes de este texto:

Haragi jasangarrien dastaketa

Ikerketa-taldea: Animalia Ekoizpena eta Haragiaren Kalitatea eta Teknologia

Lekua: Civican, Sukaldaritza Gela

Saioak: 18:00  - 19:30  (euskara)

Aforoa: 12 pertsona

 

ERRESERBATU

 

 

Zenbait haragi mota dastatuko dira, ezaugarriak aldatuak izango dituztenak arrazaren, jatorriaren, adinaren, elikaduraren eta heldutasunaren arabera. Horiek guztiak sistema jasangarrietakoak eta gure lurraldeari lotuak.

 

IKERTZAILEAK

MJ Beriain
Mª José Beriain
Bromatologia eta nutrizioa
+ información

José Antonio Mendizabal
Albaitaritza
+ información

Kizkitza Insausti
Nekazaritzako Ingeniaritza
+ información
Teresa Murillo
Biokimika
+ información
       

 

2024KO PROGRAMA

OTAMEN BAT GAUA BAINO LEHEN. ENTZUN PROTAGONISTEI!

Kultura Zientifikoaren Unitatea
Sekuoia eraikina
Arrosadiko campusa
31006 Iruñea
Tel. 948 16 84 08
Posta elektronikoaren bidezko kontaktua
@cultUPNA