Hasiera > Ikertzaileen Gau Europarra > Gau Europarra > Aurreko edizioak > 2021 > Zientziazko dastaketak
Ikerketa-taldea: Animalia Ekoizpena eta Haragiaren Kalitatea eta Teknologia
Lekua: Civican, Sukaldaritza Gela
Saioak: 18:00 - 19:30 (euskara)
Aforoa: 12 pertsona
Zenbait haragi mota dastatuko dira, ezaugarriak aldatuak izango dituztenak arrazaren, jatorriaren, adinaren, elikaduraren eta heldutasunaren arabera. Horiek guztiak sistema jasangarrietakoak eta gure lurraldeari lotuak.
IKERTZAILEAK
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Mª José Beriain Bromatologia eta nutrizioa + información |
José Antonio Mendizabal |
Kizkitza Insausti Nekazaritzako Ingeniaritza + información |
Teresa Murillo Biokimika + información |