Introducir texto para la búsqueda (*)
Introducir texto para la búsqueda (*)
  • ES
  • EU

Proiektuak

Sukaldariak eta zientzia. Mahasti eta bodega artean

SAIOA DOAKOA DA, BAINA IZENA EMAN BEHAR DA ALDEZ AURRETIK

 

2025eko ekainaren 19a (BETETA)
Nafarroako ardoen nortasuna eta bilakaera

18 urtetik gorako publiko guztientzat.

Lekua: Veduarte jatetxea (Baluarteko plaza, z.g., Iruñea)

Ordua: 19:00etatik 20:30era

Hizlariak: 

  • Pilar García-Granero, Basque Culinary Centerreko Sommelierra eta Enomarketina Masterraren zuzendaria.
  • Montserrat Navarro, NUPeko IS-Food institutuko ikertzailea eta irakaslea.
  • Nacho Gómara, Iruñeko Verduarte jatetxeko chefa 
  • Moderatzailea: Idoya Fernández, irakaslea, bai eta ikertzailea ere Nafarroako Unibertsitate Publikoko IS-Food, Nekazaritzako Elikagaien Katearen Berrikuntzarako eta Jasangarritasunerako Ikerketa Institutuan. 

 

2025eko ekainaren 20a
Nafarroako gazteak

Adin nagusikoentzat eta 27 urtetik beherakoentzat izanen da

Lekua: Veduarte jatetxea (Baluarteko plaza, z.g., Iruñea)

Ordua: 19:00etatik 20:00era

Hizlariak: 

  • Nacho Gómara, Iruñeko Verduarte jatetxeko chefa 
  • Idoya Fernández, irakaslea, bai eta ikertzailea ere Nafarroako Unibertsitate Publikoko IS-Food, Nekazaritzako Elikagaien Katearen Berrikuntzarako eta Jasangarritasunerako Ikerketa Institutuan. 
  • Moderatzailea: Mycelium gastronomy network 

 

Antolatzailea: Nafarroako Unibertsitate Publikoaren Kultura Zientifikoaren Unitatea