Sukaldariak eta zientzia. Mahasti eta bodega artean

2025eko ekainaren 19a (BETETA)
Nafarroako ardoen nortasuna eta bilakaera
18 urtetik gorako publiko guztientzat.
Lekua: Veduarte jatetxea (Baluarteko plaza, z.g., Iruñea)
Ordua: 19:00etatik 20:30era
Hizlariak:
- Pilar García-Granero, Basque Culinary Centerreko Sommelierra eta Enomarketina Masterraren zuzendaria.
- Montserrat Navarro, NUPeko IS-Food institutuko ikertzailea eta irakaslea.
- Nacho Gómara, Iruñeko Verduarte jatetxeko chefa
- Moderatzailea: Idoya Fernández, irakaslea, bai eta ikertzailea ere Nafarroako Unibertsitate Publikoko IS-Food, Nekazaritzako Elikagaien Katearen Berrikuntzarako eta Jasangarritasunerako Ikerketa Institutuan.
2025eko ekainaren 20a
Nafarroako gazteak
Adin nagusikoentzat eta 27 urtetik beherakoentzat izanen da
Lekua: Veduarte jatetxea (Baluarteko plaza, z.g., Iruñea)
Ordua: 19:00etatik 20:00era
Hizlariak:
- Nacho Gómara, Iruñeko Verduarte jatetxeko chefa
- Idoya Fernández, irakaslea, bai eta ikertzailea ere Nafarroako Unibertsitate Publikoko IS-Food, Nekazaritzako Elikagaien Katearen Berrikuntzarako eta Jasangarritasunerako Ikerketa Institutuan.
- Moderatzailea: Mycelium gastronomy network
Antolatzailea: Nafarroako Unibertsitate Publikoaren Kultura Zientifikoaren Unitatea
Volver