Sukaldariak eta zientzia. Mahasti eta bodega artean
SAIOA DOAKOA DA, BAINA IZENA EMAN BEHAR DA ALDEZ AURRETIK (BETETA)

2025eko ekainaren 19a (BETETA)
Nafarroako ardoen nortasuna eta bilakaera
18 urtetik gorako publiko guztientzat.
Lekua: Veduarte jatetxea (Baluarteko plaza, z.g., Iruñea)
Ordua: 19:00etatik 20:30era
Hizlariak:
- Pilar García-Granero, Basque Culinary Centerreko Sommelierra eta Enomarketina Masterraren zuzendaria.
- Montserrat Navarro, NUPeko IS-Food institutuko ikertzailea eta irakaslea.
- Nacho Gómara, Iruñeko Verduarte jatetxeko chefa
- Moderatzailea: Idoya Fernández, irakaslea, bai eta ikertzailea ere Nafarroako Unibertsitate Publikoko IS-Food, Nekazaritzako Elikagaien Katearen Berrikuntzarako eta Jasangarritasunerako Ikerketa Institutuan.
2025eko ekainaren 20a (BETETA)
Nafarroako gazteak
Adin nagusikoentzat eta 27 urtetik beherakoentzat izanen da
Lekua: Veduarte jatetxea (Baluarteko plaza, z.g., Iruñea)
Ordua: 19:00etatik 20:00era
Hizlariak:
- Nacho Gómara, Iruñeko Verduarte jatetxeko chefa
- Idoya Fernández, irakaslea, bai eta ikertzailea ere Nafarroako Unibertsitate Publikoko IS-Food, Nekazaritzako Elikagaien Katearen Berrikuntzarako eta Jasangarritasunerako Ikerketa Institutuan.
- Moderatzailea: Mycelium gastronomy network
Antolatzailea: Nafarroako Unibertsitate Publikoaren Kultura Zientifikoaren Unitatea
Volver