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Phytochemicals determination and classification in purple and red fleshed potato tubers by analytical methods and near infrared spectroscopy
Tierno R., López A., Riga P., Arazuri S., Jarén C., Benedicto L., Ruiz de Galarreta J.I.
Año: 2016
Revista: Journal of the science of food and agriculture
Doi:
10.1002/jsfa.7294
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Non-destructive detection of blackspot in potatoes by Vis-NIR and SWIR hyperspectral imaging
López-Maestresalas A., Keresztes J.C., Goodarzi M., Arazuri S., Jarén C., Saeys W.
Año: 2016
Revista: Food control
Doi:
10.1016/j.foodcont.2016.06.001
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Recent applications of near infrared hyperspectral imaging for quality inspection in the potato sector
López-Maestresalas, A.; Keresztes, J.C.; Arazuri, S.; Jarén, C.; Saeys, W.
Año: 2016
Revista: NIR news
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Bulk Optical Properties of Potato Flesh in the 500-1900 nm Range
López-Maestresalas A., Aernouts B., Van Beers R., Arazuri S., Jarén C., De Baerdemaeker J., Saeys W.
Año: 2016
Revista: Food and Bioprocess Technology
Doi:
10.1007/s11947-015-1639-0
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Especial Nueva Economia. La Universidad del futuro: por la democratización del conocimiento
Jarén-Ceballos, M.C.
Año: 2016
Revista: Diário de Notícias