Universidad Pública de Navarra - Nafarroako Unibertsitate Publikoa
NireNUP
(Zerbitzuen ataria)
LIBURUTEGIA
Egoitza Elektronikoa
Pertsonak
Webgunea
Liburutegia
ES
EU
EN
Unibertsitatea
[+]
Campus
|
Bisitaldiak
Gobernu erakundeak
Ikastegiak
Sailak
Informazioa eta datu seguruak
Araudia
Plan Estrategikoa
Ikasketak
[+]
Gradua
Masterrak
Etengabeko prestakuntza
Doktoretza
Bekak
Unibertsitatearen Arreta Bulegoa
Ikerketa
[+]
Ikerketa taldeak
Ikerketa institutuak
Kultura Zientifikoa
I+D bestetaratzea
Katedrak
Dirulaguntzak - deialdiak
Zerbitzuak
[+]
Enplegua eta praktikak
Kirolak
Kultura
Euskara
Giza baliabideak
Hizkuntzen Ikastegia
Nazioartekoa
[+]
Nazioarteko harremanak
Mugikortasuna
Lankidetza
Profilak [+]
Ikasle berriak
Ikasleak
Ikasle atzerritarrak
A3U - Alumni
Administrazioko langileak
Irakasleak eta Ikertzaileak
Gizartea-Enpresa
Irakaslearen fitxa
Hasiera
> Irakaslearen fitxa
PALOMA VIRSEDA CHAMORRO
Catedrático Universidad
Saila:
AGRONOMÍA, BIOTECNOLOGÍA Y ALIMENTACIÓN
Area:
Tecnología de Alimentos
e-mail:
virseda
unavarra.es
Telefonoa:
(+34) 948 16 9109 (ext. 9109)
EDIFICIO LOS OLIVOS - DESPACHO 0009 - P.BAJA
Breve CV
Irakaskuntza
Tutoretzak
Ekoizpen zientifikoaren ataria
Informazio gehigarria
Irakaskuntza
501516 PRINCIPIOS Y CÁLCULO DE OPERACIONES EN LAS IND. AGROALIMENTARIAS (2,75 h/s - Responsable)
502304 (vinculada a 501516) PRINCIPIOS Y CÁLCULO DE LAS OPERACIONES EN LAS INDUSTRIAS AGROALIMENTARIAS
503301 (vinculada a 501516) PRINCIPIOS Y CÁLCULO DE OPERACIONES EN LAS INDUSTRIAS AGROALIMENTARIAS
511516 (vinculada a 501516) PRINCIPIOS Y CÁLCULO DE OPERACIONES EN LAS IND. AGROALIMENTARIAS
501518 PROCESOS TÉRMICOS DE CONSERVACIÓN DE ALIMENTOS (1,00 h/s - Responsable)
502303 (vinculada a 501518) PROCESOS TÉRMICOS DE CONSERVACIÓN DE ALIMENTOS
503303 (vinculada a 501518) PROCESOS TÉRMICOS DE CONSERVACIÓN DE ALIMENTOS
511518 (vinculada a 501518) PROCESOS TÉRMICOS DE CONSERVACIÓN DE ALIMENTOS
750904 Diseño de Experimentos y Técnicas Estadísticas y de Optimización (0,25 h/s)
750104 (vinculada a 750904) Diseño de Experimentos y Técnicas Estadísticas y de Optimización
750913 Eficiencia de Procesos en la Industria Alimentaria (0,25 h/s - Responsable)
750113 (vinculada a 750913) Eficiencia de Procesos en la Industria Alimentaria
Universidad Pública de Navarra
Campus de Arrosadía - 31006 Pamplona
Pamplona
Tel. 948 169000
Fax. 948 169169
Posta elektronikoaren bidezko kontaktua
Campus de Tudela
Avda. de Tarazona s/n
31500 Tudela
Tel. (+34) 948 417800
Fax. (+34) 948 417892
Posta elektronikoaren bidezko kontaktua