• ES
  • EN
  • EU


Grado en Innovación de Procesos y Productos Alimentarios


Oinarrizko eta Nahitaezko irakasgaien zerrenda

Pinche en para obtener información detallada de cada asignatura
LEHEN IKASTURTEA
Aldia Kodea Irakasgaia ECTS Gazt. Eusk. Inge. Fran.
1º S 502101 MATEMATIKA 6
1º S 502102 INFORMATIKA 6
1º S 502103 KIMIKA 6
1º S 502104 ENPRESA 6
1º S 502105 BIOLOGIA 6
2º S 502201 ELIKAGAIEN KIMIKA 6
2º S 502202 ELIKAGAIEN MIKROBIOLOGIA 6
2º S 502203 ESTATISTIKA 6
2º S 502204 FISIKA 6
2º S 502205 EKINTZAILETZA ETA BERRIKUNTZA ELIKAGAIEN ENPRESETAN 6
BIGARREN IKASTURTEA
Aldia Kodea Irakasgaia ECTS Gazt. Eusk. Inge. Fran.
1º S 502301 BIOKIMIKA 6
1º S 502302 BROMATOLOGIA 6
1º S 502303 ELIKAGAIAK KONTSERBATZEKO PROZESU TERMIKOAK 6
1º S 502304 NEKAZARITZAKO ELIKAGAIEN INDUSTRIETAKO PRINTZIPIOAK ETA ERAGIKETA-KALKULUA 6
1º S 502402 ELIKAGAIEN PROPIETATE FISIKOAK 6
2º S 502305 ELIKAGAIEN BERRIKUNTZARAKO MERKATURATZEA 6
2º S 502401 NUTRIZIOA ETA OSASUNA 6
2º S 502403 ELIKAGAIEN ANALISIA 6
2º S 502404 ELIKAGAIEN INGENIARITZA 6
2º S 502405 ELIKAGAIAK KONTSERBATZEKO PROZESU EZ TERMIKOAK 6
HIRUGARREN IKASTURTEA
Aldia Kodea Irakasgaia ECTS Gazt. Eusk. Inge. Fran.
1º S 502501 BERRIKUNTZA ELIKAGAIEN PROZESUETAN 6
1º S 502502 BERRIKUNTZA ELIKAGAIEN PRODUKTUETAN 6
1º S 502503 ELIKAGAIEN ONTZIRATZEA 6
1º S 502504 ARAU ETA DOKUMENTU OINARRIAK 6
1º S 502505 ELIKADURARI BURUZKO KULTURA 6
2º S 502601 BERRIKUNTZAREN KUDEAKETA ELIKAGAIEN INDUSTRIAN 6
2º S 502602 KALITATEAREN KUDEAKETA ETA KONTROLA LEHEN SEKTOREAN 6
2º S 502603 ZENTZUMENEN BIDEZKO EBALUAZIOA 6
2º S 502605 ELIKAGAIEN DISEINUA ETA GARAPENA 6
2º S 502606 ELIKAGAIEN DISEINUA ETA GARAPENA II 6
LAUGARREN IKASTURTEA
Aldia Kodea Irakasgaia ECTS Gazt. Eusk. Inge. Fran.
1º S 502701 KALITATEAREN KUDEAKETA, KALTEGABETASUNA ETA PROIEKTUAK ELIKAGAIEN INDUSTRIAN 6
1º S 502702 KALITATEA KONTROLATZEKO TRESNAK ETA ELIKATZEKO SEGURTASUNA 6
2º S 502890 GRADU AMAIERAKO LANA 12

Aukerako irakasgaien zerrenda

Ikasmaila Aldia Kodea Irakasgaia ECTS Gazt. Eusk. Inge. Fran.
4 1º S 502004 SUSTAINABLE FOOD PRODUCTION (online) 3
4 1º S 502005 NEKAZARITZA MOLEKULARRA: LANDAREAK BIOFAKTORIA GISA (online) 3
4 1º S 502006 INSECT FARMING (online) 3
4 1º S 502801 ELIKAGAI DIETETIKOAK BEHAR BEREZIETARAKO 3
4 1º S 502802 ANIMALIA PRODUKTUEN KALITATE KONTROLEAN APLIKATUTAKO BIOTEKNOLOGIA 3
4 1º S 502803 LANDARE BIOTEKNOLOGIA ELIKAGAIETAN 3
4 1º S 502804 TRESNA KONPUTAZIONALAK NEKAZARITZAKO ELIKAGAIEN INDUSTRIETARAKO 3
4 1º S 502805 BERRIKUNTZA MAHASTIZAINTZAREN ETA ARDOGINTZAREN SEKTOREAN 3
4 1º S 502806 PROZESU LOGISTIKOAK BERRIKUNTZAN 3
4 1º S 502807 ZER BERRITASUN DAUKAN BERRIKUNTZAK 3
4 1º S 502811 HARTZIDURA ETA ENTZIMAK ELIKAGAIEN INDUSTRIAN 3
4 1º S 502812 BERRIKUNTZA LANDARE JATORRIKO ELIKAGAI PROZESATUETAN 3
4 2º S 502001 ENVIRONMENTAL AND FOOD PROCESS MODELING WITH MATLAB (online) 3
4 2º S 502002 EFFECTS OF THE AGRARIAN ACTIVITY IN THE ENVIRONMENT: CASE STUDIES (online) 3
4 2º S 502003 COLOR IN FOOD (online) 3
4 2º S 502808 NOLA SORTU NEURE ENPRESA 3
4 2º S 502809 ANIMALIA JATORRIKO PRODUKTUEN BERRIKUNTZAKO SAIOAK 3
4 2º S 502810 ENTOMOFAGIA 3
4 2º S 502813 ELIKAGAIEN MIKOLOGIA 3
4 2º S 502814 LAN ARRISKUEI AURREA HARTZEA NEKAZARITZAKO ELIKAGAIEN INDUSTRIETAN 3
4 2º S 502815 SUKALDARITZAKO TEKNOLOGIAREN ERABILERA ELIKAGAI BERRIEN DISEINUAN 3
4 2º S 502816 PRAKTIKAK 12
4 2º S 502817 EKONOMIA ZIRKULARRA 3