• ES
  • EN
  • EU


Grado en Ingeniería Agroalimentaria y del Medio Rural


Oinarrizko eta Nahitaezko irakasgaien zerrenda

Pinche en para obtener información detallada de cada asignatura
LEHEN IKASTURTEA
Aldia Kodea Irakasgaia ECTS Gazt. Eusk. Inge. Fran.
1º S 501101 MATEMATIKA I 6
1º S 501103 INFORMATIKA 6
1º S 501104 ADIERAZPEN GRAFIKOA 6
1º S 501105 FISIKAREN HASTAPENAK 6
1º S 501106 ENPRESA 6
2º S 501201 ESTATISTIKA 6
2º S 501203 KIMIKA 6
2º S 501204 BIOLOGIA 6
2º S 501205 GEOLOGIA ETA KLIMATOLOGIA 6
2º S 501206 MATEMATIKA II 6
BIGARREN IKASTURTEA
Aldia Kodea Irakasgaia ECTS Gazt. Eusk. Inge. Fran.
1º S 501301 TEKNIKA TOPOGRAFIKOAK 6
1º S 501302 NEKAZARITZA EKONOMIA 6
1º S 501303 ABERE EKOIZPENAK 6
1º S 501304 LANDARE MIKROBIOLOGIA ETA BIOTEKNOLOGIA 6
1º S 501305 LANDAREEN ORGANOGRAFIA, TAXONOMIA ETA FUNTZIONAMENDUA 6
2º S 501401 NEKAZARITZAKO HIDRAULIKA ETA MAKINAK 6
2º S 501402 MATERIALEN ERRESISTENTZIA ETA ELEKTROTEKNIA 6
2º S 501403 INGURUMENAREN TEKNOLOGIA ETA ZIENTZIA 6
2º S 501404 LABORANTZEN BABESA ETA FITOTEKNIA 6
2º S 501405 LURZORUAK ETA AGRONOMIA 6
HIRUGARREN IKASTURTEA
Aldia Kodea Irakasgaia ECTS Gazt. Eusk. Inge. Fran.
2º S 501601 INGURUMEN-KUDEAKETA 6
2º S 501602 PROIEKTUAK 6
LAUGARREN IKASTURTEA
Aldia Kodea Irakasgaia ECTS Gazt. Eusk. Inge. Fran.
1º S 501703 NEKAZARITZAKO ELIKAGAIEN ENPRESETAKO KUDEAKETA 6
2º S 501890 GRADU AMAIERAKO LANA 12

Aukerako irakasgaien zerrenda

Ikasmaila Aldia Kodea Irakasgaia ECTS Gazt. Eusk. Inge. Fran.
3 1º S 501501 NEKAZARITZA ETA ABELTZAINTZARAKO ERAIKINAK ETA ELEKTRIFIKAZIOA 6
3 1º S 501502 NEKAZARITZA ETA ABELTZAINTZA USTIATEGIETAKO MEKANIZAZIOA ETA UREZTATZEAK 6
3 1º S 501503 LANDARE-EKOIZPENAREN TEKNOLOGIAK NEKAZARITZA ETA ABELTZAINTZAKO USTIATEGIETAN 6
3 1º S 501504 ANIMALIEN ELIKADURA ETA UGALKETA 6
3 1º S 501505 ANIMALIAREN ETA BERE PRODUKTUEN HOBEKUNTZA 6
3 1º S 501506 ABELTZAINTZA USTIATEGIAK 6
3 1º S 501507 MENDI-BIDEAK ETA LURZORUEN MEKANIKA 6
3 1º S 501508 NEKAZARITZAREN MEKANIZAZIOA ETA AUTOMATIKA 6
3 1º S 501509 UREZTATZEAK ETA DRAINATZEAK 6
3 1º S 501510 LANDA ELEKTRIFIKAZIOA 6
3 1º S 501511 LANDAREEN HOBEKUNTZA GENETIKOA 6
3 1º S 501512 LABORANTZEN BABESA 6
3 1º S 501513 HIDROLOGIA, HIGADURA ETA INGURUMEN-LEHENERATZEA 6
3 1º S 501514 LANDA ERAIKUNTZAK ETA MEKANIZAZIOA 6
3 1º S 501515 UREZTATZEAK ETA ELEKTRIFIKAZIOA NEKAZARITZA-USTIATEGIETAN 6
3 1º S 501516 NEKAZARITZAKO ELIKAGAIEN INDUSTRIETAKO PRINTZIPIOAK ETA ERAGIKETA-KALKULUA 6
3 1º S 501517 KALITATEAREN KUDEAKETA ETA KONTROLA 6
3 1º S 501518 ELIKAGAIAK KONTSERBATZEKO PROZESU TERMIKOAK 6
3 1º S 501519 NEKAZARITZA ETA ABELTZAINTZARAKO ERAIKUNTZAK 6
3 1º S 501520 INSTALAZIOEN INGENIARITZA 6
3 2º S 501605 AZPIEGITURAK ETA LAN HIDRAULIKOAK 6
3 2º S 501606 BELARKIEN LABORANTZAK ETA ZUREZKOEN LABORANTZAK 6
3 2º S 501607 BARATZEKO LABORANTZAK ETA LABORANTZA BEHARTUAK 6
3 2º S 501608 BARATZEKO LABORANTZAK 6
3 2º S 501609 FRUTA ARBOLEN LABORANTZAK ETA MAHASTIAK 6
3 2º S 501610 LOREZAINTZA, LORATEGIGINTZA ETA PAISAJISMOA 6
3 2º S 501611 ELIKAGAIEN INGENIARITZA 6
3 2º S 501612 ELIKAGAIAK KONTSERBATZEKO PROZESU EZ TERMIKOAK 6
3 2º S 501613 INSTALAZIO LAGUNGARRIAK NEKAZARITZAKO ELIKAGAIEN INDUSTRIETAN 6
3 2º S 501614 ANIMALIAREN BIOSEGURTASUNA ETA ONGIZATEA 6
3 2º S 501615 BELARKIEN LABORANTZAK ETA SORO-LABORANTZAK 6
3 2º S 501616 ABELTZAINTZA USTIATEGIETAKO KUDEAKETA 6
4 1º S 501004 SUSTAINABLE FOOD PRODUCTION (online) 3
4 1º S 501005 NEKAZARITZA MOLEKULARRA: LANDAREAK BIOFAKTORIA GISA (online) 3
4 1º S 501006 INSECT FARMING (online) 3
4 1º S 501701 LURRALDEAREN ETA PAISAIAREN ANTOLAMENDUA 6
4 1º S 501702 PROZESUEN DISEINUA ETA KONTROLA 6
4 1º S 501704 ELIKADURA ETA ERRAZIONAMENDUA 3
4 1º S 501705 LURZORUEN SAILKAPENA ETA EBALUAZIOA 3
4 1º S 501706 ORDENAGAILUAREN BIDEZKO DISEINUA 3
4 1º S 501707 ENOLOGIA 3
4 1º S 501708 ENERGIA BALIABIDE BERRIZTAGARRIEN EBALUAZIOA NEKAZARITZAKO ELIKAGAIEN ARLOAN 3
4 1º S 501709 FRUTAGINTZA 3
4 1º S 501711 NEKAZARITZA POLITIKA 3
4 1º S 501712 ANIMALIA EKOIZPENEI APLIKATUTAKO UGALKETA 3
4 1º S 501714 TELEDETEKZIOA AGRONOMIAN 3
4 1º S 501715 MAHASTIZAINTZA 3
4 1º S 501716 HARTZIDURA ETA ENTZIMAK ELIKAGAIEN INDUSTRIAN 3
4 1º S 501717 BERRIKUNTZA LANDARE JATORRIKO ELIKAGAI PROZESATUETAN 3
4 1º S 501802 NEKAZARITZA ETA GARAPENERAKO LANKIDETZA 3
4 1º S 501814 IZURRIEN KUDEAKETA INTEGRATUA 3
4 1º S 501818 PROZESU LOGISTIKOAK BERRIKUNTZAN 3
4 1º S 501820 TRESNA KONPUTAZIONALAK NEKAZARITZAKO ELIKAGAIEN INDUSTRIETARAKO 3
4 2º S 501001 ENVIRONMENTAL AND FOOD PROCESS MODELING WITH MATLAB (online) 3
4 2º S 501002 EFFECTS OF THE AGRARIAN ACTIVITY IN THE ENVIRONMENT: CASE STUDIES (online) 3
4 2º S 501003 COLOR IN FOOD (online) 3
4 2º S 501801 NEKAZARITZA EKOLOGIKOA 3
4 2º S 501803 MERKATURATZEA ETA MARKETINA 3
4 2º S 501804 LABORE TRANSGENIKOAK XXI. MENDEKO NEKAZARITZAN 3
4 2º S 501805 MAIZTASUN HANDIKO UREZTATZE LOKALIZATUEN DISEINU AURRERATUA 3
4 2º S 501807 LURRALDE INFORMAZIOAREN KUDEAKETA 3
4 2º S 501810 BELAR TXARREN IKASKUNTZA 3
4 2º S 501813 PRAKTIKAK ENPRESETAN 12
4 2º S 501815 BULEGO TEKNIKOA 3
4 2º S 501816 PRODUKTU FITOSANITARIOAK APLIKATZEKO MAKINERIA 3
4 2º S 501817 NOLA SORTU NEURE ENPRESA 3
4 2º S 501821 PRAKTIKA ESKAERA 12

 

NOTA: Las asignaturas a matricular en cada itinerario pueden consultarse en el  apartado Plan de Estudios